Vi utbildar framtidens skönhetsexperter

Skönhetsinstitutets ledning består av 2 personer Lisa Bolin, utbildningschef, behandlingsansvarig och Rebecca Gabor, administrativ chef.

Företaget har på kort tid utvecklat sin verksamhet rikstäckande med sina utbildningar och består idag av ett TEAM på sju experter inom sina respektive områden.

 

Skönhetsintitutet - Rebecka och Lisa
Lisa Bolin

 UTBILDNINGS CHEF

Legitimerad sjuksköterska och specialistutbildad inom estetiska behandlingar.

Lisa Bolin har som bakgrund specialistutbildning i barnsjukvård och barnonkologi och har varit verksam som sjuksköterska på barnklinik/barnakut och skolhälsovård. Hon började sin karriär inom estetiska branschen 2010, verksam på MedShape i Kristianstad och har sedan dess gått ett flertal specialistutbildningar i bl.a Sverige, Danmark, Tyskland och Israel.

Läs mer här

 

Rebecca Gabor

ADMINISTRATIV CHEF

Rebeccas bana som entreprenör startade tidigt, rättare sagt vid 6 års ålder då hon ville börja jobba i familjens fastighetsföretag. Senare utbildade hon sig till Property Manager, och erhöll magister examen vid Malmö universitet.

Läs mer här

 

Amanda

INJEKTIONSSJUKSKÖTERSKA

Amanda började arbeta inom ortopedi och har under sina år som sjuksköterska passat på att bredda sin kunskap inom yrket – bland annat via kirurgi och medicin. Hennes kunskaper har gett henne och hennes kunder inom yrket som injektionssjuksköterska han bra grund och trygghet att luta sig tillbaka mot.

Läs mer här

 

LINDA

INJEKTIONSSJUKSKÖTERSKA

Tidigare jobbat som undersköterska och har specialistutbildning inom psykiatri/neuropsykiatri.

Leg sjuksköterska. Jobbat på neurologen och blodcentral. Startade eget september 2018 inom den estetiska branschen.

Läs mer här

 

SARA

INJEKTIONSSJUKSKÖTERSKA

Sara Lenander har tidigare gått en tvårårig utbildning vid Österlens skola för konst och design samt 1-årig fotografi utbildning med innehåll av konceptuell och experimentellt fotografi. 

Läs mer här

 

Aleksandra

BARNMORSKA

Jobbat som sjuksköterska sedan 2006 både på gyn och på akutmottagningen.

Läs mer här

 

MATILDA

SOCIAL MEDIA CHEF/KREATIVT ANSVARIG

Läs mer här

 

Exklusiva privatkurser inom skönhet

Skönhetsinstitutets privatkurser är väldigt populära då Ni är ensam med vår dedikerade utbildare Lisa Bolin. Skräddarsydd kurs med fullt fokus på Er och Era funderingar och frågor. Under kursen har Ni många modeller att träna praktiskt på. Lisa har alltid en modell som hon först demonstrerar och noga förklarar teknik, risker och tillvägagångssätt på. Därefter har Ni mellan 6-8 modeller att träna på beroende på vilken kurs Ni har valt…Läs mer

Lisa Bolin - Skönhetsinstitutet

Gruppkurser

Vi välkomnar alla leg.sjuksköterskor, tandläkare och läkare till våra gedigna utbildningar oavsett vilket märke du arbetar med idag eller om du är helt novis.

Privatkurser Fillers & Toxin

Skönhetsinstitutets privatkurser är väldigt populära då Ni är ensam med vår dedikerade utbildare Lisa Bolin. 

Modell till utbildningar

Här har du möjligheten att få en högkvalitativ behandling till ett fantastiskt pris.

Finansering

Vi erbjuder finansiering av kursavgiften via Medical Finance.

Cannulanålar

Steril kanyl för fillerinjektion…

Urval av behandlingar

Radiesse

Ultherapy®

Cosmelan

SkinPen

Belkyra

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer