Praktisk träning

Efterfrågan för en kurs i praktisk träning var stor, så 2019 körde vi den i Stockholm och Malmö på prov med fullsatta platser och nöjda kursdeltagare! Förfrågningar om nya datum inför 2020 har ramlat in så nu finns den med i vårt utbud av kurser med inplanerade datum både i Malmö och Stockholm.

Oavsett vilket märke du arbetar med är du hjärtligt välkommen, kravet är att du är leg. sjuksköterska, tandläkare el. läkare samt att du minst har grundutbildning i fillers oavsett av vem.

Du tar med egen modell och i din anmälan anger du vilket område du önskar handledning på. Vi rekommenderar helst att om du väljer områden på master nivå ska du ha jobbat med fillers i ca 1 år och även jobbat med avancerade områden för att kunna få ut så mycket som möjligt av din praktiska handledning.

Många väljer att gå denna kurs för att repetera områden de känner sig osäkra på eller för att testa en ny teknik under handledning som de inte använt sig av tidigare.

Då detta är en gruppkurs så har du också fördelen att få vara med och se samt lyssna på tipsen de andra deltagarna får under kursen av vår omtalade utbildare Lisa Bolin.

Skönhetsinstitutet - skönhetsklinik - praktisk träning

Intresseanmälan

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.  Lär dig mer